Transport mărfuri generale

Transportul de marfă generală face parte dintr-o gamă variată de bunuri și produse, care nu necesită condiții speciale de transport.

Cuprinde toate mărfurile care se transportă standard sau nu. Mărfurile generale pot fi transportate atât la transport complet FLT, cât și în regim de grupaj LTL, pot fi transportate cu mijloace de transport standard: camioane cu semiremorcă prelată sau dube, autocamioane, camionete, autobasculante, etc.

În această categorie de marfă generală, nu sunt cuprinse mărfurile care datorită propietăților, dimensiunilor, caracteristicilor și volumelor lor, nu pot fi transportate decât cu mijloace de transport special autorizate.

Oferim tarife competitive de transport de marfă în România dar și pe rutele: Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Croația, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elveția, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania. Transporturile se execută în baza convențiilor internaționale CMR / TIR.

Comments are closed.