Transport frigorific

Oferim servicii pentru transportul frigorific pentru mărfuri congelate dar și perisabile, cu temperaturi asigurate între -18°C - 20°C (camioane dotate cu temperatură controlată). De asemenea punem la dispoziția clienților noștrii servicii de transport intern sau internațional, pentru orice tip de mărfuri alimentare sau non-alimentare, perisabile sau nu. Toate livrările se efectuează cu mijloace de transport frigorifice de diverse capacitați, în funcție de necesitatea clientului, acestea sunt dotate cu diagrame de temperatură și agregate de condiționare a aerului, îndeplinind condițiile necesare unui transport frigorific. Mărfurile alimentare prezintă un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, iar pentru mărfurile neperisabile se poate opta pentru un transport standard.
Transportul frigorific se împarte în două categorii:

  • Transport frigorific cu congelare - atunci când se transportă bunuri congelate la temperaturi uzuale de -18°C - 20°C ( grade Celsius );
  • Transport frigorific cu refrigerare - bunuri care necesită doar răcire și păstrarea unei temperaturi constante pe întreaga durată a transferului ( pește proaspăt, carne proaspătă, carcase de animale, legume, fructe, etc).

Venim în atenția dvs. cu tarife accesibile și competitive pentru transportul de mărfuri pe rutele și destinațiile din România cât și pentru urmatoarele țări din Europa: Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Croația, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elveția, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania. Transporturile se execută în baza convențiilor internaționale CMR / TIR.

Efectuăm transporturi de mărfuri, în regim frigorific, cu camioane dotate cu temperatură controlată. Punem la dispoziția clienților noștrii servicii de transport internațional sau intern pentru orice mărfuri de natură alimentară sau non alimentară, perisabilă sau nu. Mărfurile alimentare care prezită un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, se transportă cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatură controlată. Pentru mărfuri alimentare neperisabile se poate opta pentru transport standard în condiții de maximă sigurantă și curățenie.

Putem oferi, în limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute și destinații din și către toate județele României.

Comments are closed.